13 Mart 2010 Cumartesi

Geri Döndük




Bu hafta kafamı zor kaldırıken bu yazıları nasıl yazdığıma bile şaşırıyorum. Herneyse bir kaç haber ile birlikte ufacık güncellememiz ile sahne alacağız. Sonra ise sessiz bir şekilde evlerinize dağılabilirsiniz.

Öncelikle güncelleme ile başlayalım. Yeni bir seriye başladık! Alive - The Final Evolution! Peki neyimize güvendikte başladık? Valla arkadaş da yardım edeceğini söyledi, o gaz ile başladık ilk bölüme. Tabi arkadaşın vizeler bitene kadar ben çevireceğim, arkadaş çeviriye başladığında ise benim vizeler başlar zaten. Belki ilerde iki kişi olarak hızlı bir şekilde seriye yetişiriz. Arkadaşın ismini sonra vereceğim. Kendisinin artık sakalı olmadığı için utanç içinde zaten... Ayrıca Mahou Sensei Negima! devam ediyor ama teknik aksaklıklar yüzünden haftaya güncellemesi karşınızda olacak. Bu arada hala eleman arıyoruz. Ne yaptığınız önemli değil, (temizlik işleri için bile olur. ) yeter ki gelin. Fakat gerçekten işi severek yapacak kişiler gelsin. Eğer haftada bir kaç saat bu işe ayırabilecek zamanım var diyorsanız bizimle iletişime geçin, konuşalım.

Şimdi haberimize geldik. Dünyada küresel soğuma başlamış. İsviçreli bilim adamları bunu buradaki soğuk espiriye bağlıyorlar... Herneyse.. İşte duyurumuz.. Hiraishin-Manga ile birleştik! Gerçi 'birleştik' diyerek doğru kelimeyi mi seçtim bilemiyeceğim ama artık bir çok çalışmayı beraber mahvedeceğiz. Bir nevi ekip elemanları arası iş birliği olacak. Birbirimizi sevip koruyacağız, beraber küfredip, beraber alkışlayacağız. Ortak proje olarakta Mahou Sensei Negima! karşınızda olacak. Yani hızlı Negima güncellemeleri ile karşınızda olabiliriz.

Bu haftalık diyeceklerim bu kadar. Kendinize iyi bakın, haftaya görüşmek üzere.


-Lightwave


Güncelleme:

Alive - The Final Evoltion 01

0 yorum:

Yorum Gönder