28 Mart 2010 Pazar

Yine Biz!


Selamlar olsun size ey insan ırkı! Sizinle bir hafta daha olmanın sevinci içersindeyiz diyerek giriş kısmını kısa keselim ve hemen güncellemelere bakalım.

Bu hafta birer bölüm "Alive!" ve "Mahou Sensei Negima" var. Gerçi Alive belki çıkamayabilirdi bu hafta ama Emre'ye "Sana emo muamelesi yaparım yoksa." diye tehtid edince bu hafta hazır edebildik. Malum vizeler yaklaşıyor. Ama ona da çözüm bulduk gibi, zaten ilerde öğrenirsiniz çözümü. Vizelerden sonra seriye en kötü bir kaç ayda yetişecek kadar hızlanmayı düşünüyoruz. Ayrıca önümüzdeki hafta yeni bir blog daha açmayı düşünüyoruz ki bu blog'da manga çevirisi dışında BİZİM yaptığımız herşey olacak. Parodi olur, başka çeviriler olur, başka birşey olur. İlerde göreceğiz nasıl şekil alacağını.

Hala eleman arayışları içindeyiz. Ayrım yok şuan için, her türlü kölemiz öhöm.. arkadaşımız olabilecek kişilere ihtiyacımız var. Eğer düzgün bir kadro daha oluşabilirse Mahou Sensei Negima'nın animesini de çevirmeyi düşünüyoruz.

Bu arada bu hafta Negima Ecchi seviyesini biraz aştı, tabi bu da bizi baya zor durumda bıraktı. Ben çeviriyi düzenlerken kapının açılmaması için dualar ederken, Emre evde misafirleri olduğu için gece edit* yaptı. Ozan çevirirken zorlanmışmıdır bilemiyoruz.
Her neyse, bu haftalıkta bu kadar, haftaya görüşmek üzere.

-Lightwave


Güncelleme:

Mahou Sensei Negima! 03
Alive - The Final Evolution 03

0 yorum:

Yorum Gönder